opgehangen

Heb ik je interesse gewekt? Ik heb mezelf opgehangen, aan de muur op een plaat van glas. Grapje, ik mocht in ruil voor het schrijven van een review een mooie foto op materiaal naar keuze laten maken bij Saal-digital. Dat laat ik als ex-fotografe natuurlijk niet aan mijn neus voorbij gaan…

Allereerst moest ik een mooie foto uitzoeken. Ik heb er zat, maar vind kiezen altijd lastig. Laat ik één van mijn apartere foto’s met model afdrukken of een mooie vakantiefoto? Nou had ik die laatste niet, vond de eerste keuze wel leuk, maar niet voor in de woonkamer of keuken en toen bedacht ik mij dat ik de foto van de Margriet shoot heb gekregen. Dat moest hem worden. Zo gezegd, zo gedaan, de software geïnstalleerd en de foto geüpload, fluitje van een cent.

Binnen een paar dagen had ik hem al binnen, keurig verpakt (dat heb ik ook weleens anders gezien bij andere bedrijven) en netjes op tijd. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij er erg goed uitziet. Ik heb gekozen voor de foto op plexiglas, want de andere producten (aluminium en canvas) heb ik al, wilde graag ook dit eens zien. De kleuren zijn mooi levendig, de resolutie is prima, het materiaal ziet er goed uit en het ophangsysteem werkt ook gemakkelijk.

Mijn oordeel is dus goed, een mooi resultaat en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wat mij betreft dus een aanrader. Maarre oordeel zelf, hier een foto (al komt het beter tot zijn recht in het. ‘echie’). En ik heb eigenlijk maar van één ding spijt, dat is dat ik hem niet een slagje groter heb laten afdrukken…

www.saal-digital.nl, bedankt!

margriet_muur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s