UWV Perspectief

Het zijn drukke maanden geweest voor mij, ik heb veel mensen aangeschreven in de ‘promotiecampagne’ en daarvoor ook de nodige afspraken gehad. Eentje daarvan was met fotograaf Kees Rijken (weer zo’n topper!) voor een foto voor het blad ‘UWV Perspectief’, daarin komt een klein artikel over ‘Welkom in de wereld van een kneus’.

Van het een kwam het ander, ik mag namelijk ook gaan bloggen voor deze pagina en per nu staat mijn eerste blog online! Een blog over kansen, in alle soorten en maten.Ik ben hier heel blij mee (weer een beetje meer aandacht voor EDS en het leven met beperkingen) en hoop ook hier een beetje meer van onze wereld te kunnen laten zien. Ik ga mijn uiterste best doen!

Hierbij de link naar het artikel over mijn boekje:
https://perspectief.uwv.nl/…/welkom-in-de-wereld-van-een-kn…

En de link naar mijn eerste blog:
https://perspectief.uwv.nl/b…/kansen-voor-een-hopeloos-geval

uwv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s