Valentijn

Tja, de grote vraag, ieder jaar wordt het meer een ‘ding’ hier in Nederland. Winkels vol met hartjes, chocola en romantische flauwekul, Valentijn is in ieder geval goed voor de detailhandel. Ach wie hou Ik voor de gek, tuurlijk is het best leuk dat geheimzinnige kaartje, ik voel me een ietwat sneu geval 😉. Manlief doet niet aan Valentijn, commerciële onzin, ik kan duizend hints geven, de rozenblaadjes blijven aan de rozen in de achtertuin.

Aan de andere kant doet manlief genoeg, ik krijg mijn chocola als ik er naar smacht en de dag van de liefde is er gelukkig vaker dan op 14 februari. Valentijn is leuk voor verliefde pubers en laten we realistisch zijn die tijd ben ik reeds gepasseerd (al blijf ik in mijn hart altijd een beetje een opstandige bakvis).

Toch wil ik iets doen met de commerciële gedachte in mijn achterhoofd. Vorig jaar deze tijd kwam mijn tweede dichtbundel uit (en nee het is niet de ene kwijlende tekst na de andere), met teksten over het leven. En om nu toch iets te doen gooi ik mijn bundel in de aanbieding. De rest van de maand voor 15 Euro (inclusief verzendkosten). Het is een prachtig boekje (al zeg ik het zelf). En dit is een eenmalige actie via deze weg, ik ga jullie er verder niet mee lastig vallen 😉 (dus niet weglopen..).

En ik ga er vandaag eentje weggeven, laat even weten wie van jouw vrienden/vriendinnen er eentje verdiend en morgenvroeg loot ik iemand uit.

liefde

Fijne Valentijnsdag 😉! Let love rule, always…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s