‘Jouw box’

Al weken geleden ontving ik ‘jouw box’, een cadeau in de post. Ik was één van van de gelukkelingen die deze box mocht proberen. Het was een leuke verrassing bij de post, mooi verpakt, met mooie, eerlijke producten. Mijn huid kan niet overal even goed tegen, dus ik was benieuwd!De ervaring begint bij het uitpakken, en dat zit wel goed, de box heeft een luxe uitstraling, echt een cadeau. Verder zit er een uitgebreide uitleg bij per product, wat heel fijn is. De wijze van gebruik, wat zit erin, alles staat uitgebreid beschreven in een duidelijke en overzichtelijke folder, een pluspunt!De box bevat veel producten, mijn eerste probeersel was de deodorant. Ik heb er nogal wat geprobeerd, ik ben van het zwetende type, een beetje stress en het water loopt in straaltjes langs mijn lijf. Deze is erg fijn en zonder rotzooi! Het smeren is even wennen (geen roller of spuitbus, maar een crème) maar geen probleem, het is gewoon net even anders. Een prettige, niet overheersende geur én hij helpt echt goed! Ik blijf aardig droog en heb geen extra dry nodig.Wat nog meer… een natuurlijke en prettige shampoo, geen lading schuim, dat is even wennen, maar wel erg fijn. Zacht voor haar en huid, daar hou ik van! Enige nadeel dat ik persoonlijk ondervond (heb ik bij alle verzorgende shampoo) is dat mijn psoriasis hierop reageert, maar zoals gezegd, dat heb ik bij alle goede, verzorgende shampoo’s (erg lastig!). Gelukkig hebben de mannen hier in huis er geen last van en kan ik deze naar hen doorschuiven. Het flesje magnesium is een aanrader, het wordt snel opgenomen door de huid en werkt bij inspanning, vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn en gewrichtsklachten, een must have voor de serieuze kneus! Dit werkt echt super! Spuiten en klaar, werkt direct. Ik had een soortgelijk product ook al in huis op aanraden van mijn vriendin.Dan, tandpasta, zonder de schadelijke fluoride , maar met een lichaamseigen mineraal. Ik poetste al regelmatig met kokosolie (gebruik ik echt overal voor!), dit is ook een echte aanrader! Ook goed voor het tandvlees, dat geeft bij ons toch vaak sneller problemen. Spirulina, ooit van gehoord? Ik wel, een voedingssupplement, een alg dat bijzonder voedzaam is. Het bevat veel belangrijke voedingsstoffen, waaronder B12 (voor mij altijd een probleemgevalletje). Het reinigt en herstelt en geeft meer energie (ook geen overbodige luxe voor ons).Voor de huid bevat de box een flesje witch hazel, de toverhazelaar, klinkt goed toch?), een heerlijke huidversterker. Op een watje en deppen na het reinigen, deed ik vroeger nooit, maar is echt wel nodig. Mijn huid is niet de jongste meer en kon dan ook wel wat hulp gebruiken 😉, resultaat, een strakkere huid, altijd fijn! Mijn huid voelt nog zachter aan. Je kunt dit ook op gebruiken op armen of benen, ook bij zichtbare adertjes (daar heb ik nogal eens last van). Het werkt! Een lippenbalsem met alleen natuurlijke ingrediënten, ik las laatst dat in veel lippenbalsems rotzooi zit, ik ga nergens heen zonder, dus deze is echt fijn! Dop even doordraaien (vaster), was voor mij even puzzelen (tja, blond he). Je hebt maar een klein beetje nodig, dus hij gaat lang mee (geldt eigenlijk voor alle producten trouwens). Mijn lippen voelen nu echt zachter, ik heb zeer snel last van velletjes en kloofjes, deze zit nu in mijn tas.Ik ben niet zo van de maskertjes, neem er simpelweg de tijd niet voor (zo snel mogelijk de badkamer weer uit, want dat kost energie). Toch moet ik dat eens gaan proberen, deze hou je dus van me tegoed. Dit ‘mudmasky’ helpt je huid zich in ieder geval te ontdoen van bacteriën gif, zonder de huid uit te drogen. Het is enorm populair in Amerika, dat ga ik dus nog proberen. Gel gebruiken we hier in huis alledrie niet, dus ook die heb ik niet getest, maar er komt vast iemand langs die het wel gebruikt en dan komt het goed terecht. Een natuurlijke aanrader, aldus de folder en gezien deze nog geen fabeltjes heeft verteld, geloof ik dat.Nog meer? Jazeker! Een bijzonder en hip drankje, de golden Milk. Het is even wennen, een gele melk (het bevat kurkuma, zeer gezond met heel veel goede eigenschappen!). Geen suiker, geen zooi, natuurlijk product en dat past prima in mijn hedendaagse dieet (nog steeds vol groenten en groentesapjes). Ik zeg probeer het zeker zelf! En dan, als laatste de extra pure bar, 94% cacao, een beetje vanille en dadels. Ik zeg eerlijk, not my ‘cup of tea’, ik vind dit echt te bitter (waar ik vroeger juist van heel pure chocolade hield, is melk nu mijn favoriet). Gezond is het wel! Mijn moeder vond hem lekker, kwestie van smaak 😉. Voor de spiertjes is er nog een weerstandband (ik trainde met een groter formaat ooit bij de fysio). Je kunt er alles mee trainen (maar voor ons kneusjes, pas op). Ik heb hem doorgegeven aan de ‘kleine’ man hier in huis. Een eerste stap naar thuis trainen. Ik weet dat dit werkt, maar voor mij zijn trainingsattributen gevaarlijk (en frustrerend in het kader van wil wel, maar kan niet).Een heel verhaal, een box vol ervaring. Ik vind ‘your box’ een mooi product. Ik gebruik ook eigenlijk alles (twee of drie dingen uitgezonderd). Het is (zeker voor de beroepskneuzen) best prijzig, maar goede en gezonde producten zijn helaas kostbaar. De enige reden voor mij om het niet te doen zou dan ook de prijs zijn, de producten, de folder en de manier van verpakken krijgen van mij een dikke negen! Ik ben erg dankbaar dat ik dit mocht proberen, dit zijn de leuke (en in dit geval ook nog eens de gezonde) momenten in het leven!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s