Naweeën

Het is alweer bijna een week geleden en ik ben weer een beetje bij de tijd. Het is niet meer ik ga even een dagje fotograferen, een dagje heeft gevolgen. Een vermoeidheid die te vergelijken is met een jetlag. Diep en heftig, de vermoeidheid dus. Ook de pijn is niet te onderschatten, ik neem tijdens zo’n dag houdingen aan die niet bevordelijk zijn voor mijn gestel. Dom? Misschien, maar ik probeer alles eruit te halen dat erin zit. Dat wil zeggen dat ik loop (met braces, een consessie) en lig (en steeds lastiger overeind kom). Gelukkig waren de ‘meelopers’ bereid me af en toe voorzichtig overeind te trekken.Drie dagen heb ik plat gelegen, waarna ik voorzichtig weer in beweging kwam. Daarnaast werd ik lastig gevallen door een zeer vervelende keelontsteking, die gepaard ging met scheermessen die me naar de strot vlogen en koorts (maar die kan ook veroorzaakt worden door overbelasting). Ook mijn dysautonomie speelde op, duizelig, temperatuur gekte, een hoofd dat zich niet normaal gedraagt, het was een pittig weekje herstel. Maar, ik ben weer op de goede weg gelukkig.Overal om mij heen hoorde ik mensen instorten. We moesten er allemaal wat voor over hebben! Het mooie is dat we dat ook hebben. Wij worden zo vaak geconfronteerd met onkunde, met vooroordelen, we voeren samen een gevecht. We werken samen aan een enorm goed doel. Op de achtergrond werk ik verder aan de uitvoering van de plannen. Ik heb daar zin in, iets om me lekker in vast te bijten, een doel! Mensen hebben een doel nodig,iets om naartoe te werken. Niet dat ik niks te doen heb in mijn koppie, er speelt genoeg, wat de titel al zegt, naweeën, een dag als deze heeft ze in alle soorten en maten…Onderstaande foto heb ik trouwens aan het eind van de dag geschoten met mijn telefoon in de parkeergarage, een soort bonus zeg maar. Wat we daar hebben uitgespookt horen jullie als de foto’s binnen zijn. Ik verklap dat we even terug gingen naar een ander tijdperk in ons hoofd 😉.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s