blootfoto’s

Zoals mijn volgers inmiddels misschien wel weten verdoe ik een deel van mijn tijd met het lezen van a) totaal oninteressante verhalen in de online damesbladen en b) de reacties daarop. Gisteren mocht ik lezen (en indien gewenst kijken) naar de blote tokus van de elf uit ‘The Lord of the Rings’ en vandaag gaat het over het oerwoud in Hawaii van meisjes-magneet Bieber-boy.
Laat ik even vooraf duidelijk maken dat mijn interesse in dit onderdeel van deze heren mij in alle opzichten volledig koud laat. Ik bedoel de één is een (ok, niet geheel onknappe) elf en de ander is een net kind-af jochie. Ik kan niet oordelen over de afbeeldingen, heb ze niet bekeken, maar als ik bij verschillende online bladen de titels lees komt de relnicht in mij boven en lees ik ietwat nieuwsgierig toch de reacties van het oh zo intelligente vrouw volk. Het is echt niet normaal hoe iemand tot op de grond wordt afgebrand om zijn edele deel, opmerkingen over millionairs en het niet kunnen betalen van een scheermes (de titel is al een inkoppertje, het oerwoud), tot aan het formaat. Laat die knul met zijn oerwoud doen wat hij wil, we leven in een vrije wereld en dames, jullie hoeven er niets mee hoor, sterker nog je krijgt de kans ook niet.

Nergens zijn ze meer veilig, de elfen niet, de oerwoud-aapies ook niet. Nergens ontkom je meer aan de oordelen van de doorsnee man of vrouw, overal moet men een mening over hebben en moet die geventileerd worden. En ook ik doe hieraan mee, zo blijkt uit dit stukje. Maar ik denk echt dat we moeten nadenken over onze reacties, ik bedoel vals op z’n tijd kan heel grappig zijn, maar dan wel onder vrienden, zonder dat de hele wereld mee kan lezen.

Hoe zou je het vinden als jouw zoon of dochter publiekelijk gewoon afgemaakt zou worden? Ook bekende mensen zijn mensen, geen publiekelijk bezit. En de bladen die deze foto’s met suggestieve titels online gooien laten hier ook hun ware aard zien, sex sells en een blote tokus blijkbaar ook, tenminste wel die van de oerwoud-beroemdheid. Van de Story verwacht ik niets anders, maar ik had de Linda toch iets hoger ingeschat…

Sorry, geen kneuzerigheid verhaal, slechts de mening van deze 😉.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s