oud- en nieuw

Alweer een jaar voorbij, het gaat zo snel allemaal. Hoe ouder je wordt, hoe harder de klok gaat lopen. Het besef van tijd verandert lijkt het. Maar goed, weer bijna een jaar voorbij dus. Rare dagen, oudejaarsdag, eigenlijk ‘gewoon’ een dag. Een verjaardag voor mijn paps, echt oudejaarsdag dus, zo’n dag dat je dingen overdenkt. En dan begint het jaar gewoon opnieuw, dagen als anders. Goede voornemens worden gemaakt en weer vergeten.

Ik heb er ook wel een paar hoor, goede voornemens. Allereerst door met mijn schrijfsels, ben een serieuze campagne aan het bedenken om mezelf bij Humberto te krijgen (daarover later meer), werktitel: Tien bij Tan. En wat te denken van Tien voor Tan (met 10 redenen waarom ik naar Humerto moet). In januari kom ik trouwens ook in de ‘Vrouw’, weet nog niet welke week, maar de foto is al geschoten (met mij als aangeschoten wild), ben heel benieuwd!

Daarnaast wil ik (zoals zoveel vrouwen) een paar kilootjes kwijt, liefst in combinatie met een beetje lichte training (wat zou ik daar blij mee zijn als dat lukte). We zullen zien, het wordt een goed jaar, ik voel het! Ik zit in ieder geval met een hoofd vol leuke plannen.

Ik hou het kort vandaag, terugblikken, ach, het is geweest. Toch veel mensen verloren (niet alleen beroemdheden), zij leven verder in ons hart en houden ons in de gaten, daar ben ik van overtuigd. Gelukkig een soort van fysieke stabiliteit gevonden, daar ben ik blij om.

Laten we gaan voor een mooi, liefdevol, enthousiast, positief, gelukkig en hopelijk gezond 2017. Goede jaarwisseling allemaal!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s