dichter…

Ik schrijf niet alleen blogs, ik ben begonnen met het schrijven van gedichten. Twee bundels heb ik uitgebracht over o.a. mijn weg naar acceptatie, een lange weg, die nog steeds af en toe via een zijweggetje voert naar drempels.

We hebben allemaal te maken met obstakels, de één meer als de ander, maar niemand ontkomt eraan. Ik heb het vaker gezegd, ik ben geen fan van mijn fysieke gestel, maar ik mag er zijn en ik geniet van de kleine dingen, de mooie momenten, de mensen om mij heen. Ik hou van het leven en ben blij het te mogen leven.

Af en toe ga ik hier toch ook mijn gedichten delen, ze vormen ook een groot deel van mijn ‘ik’ en ach ze zijn denk ik ook erg herkenbaar…

undercover zebra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s