Gestrand

Gisteren overleg gehad met twee studenten van de HvA over een mogelijkheid rolstoelen geschikt te krijgen voor strand en/of bos. Ik hou van het strand en van het bos, maar heb ook de nodige vastlopers gekend. Vorig jaar nog moest manlief Alex uitgraven en op het harde pad trekken. Het bospad belopen kent nog wat drempels.

Lek

Mijn afspraak was om half 12, voor die tijd moest ik even mijn nieuwe GPK ophalen bij het gemeentehuis. Alex even uit de bus gehaald en op weg, het was tenslotte heerlijk weer voor een ritje in de buitenlucht. Eenmaal onderweg bemerkte ik dat mijn rechter wiel een raar geluid maakte en ik hing scheef in mijn stoel. Ja hoor, ik had een lekke band. Altijd als je een strakke planning hebt, zul je net zien. Storingsdienst van RSR gebeld en in het zonnetje gewacht op een belletje voor een tijdstip. Gelukkig was de monteur in de buurt en binnen een half uur zat ik op de muur en werkte de monteur aan mijn band.

Opgelicht

Het is een goede week wat storing betreft. Nou ja storing, maandag ging ik tussen de toegangspoortjes bij het Openlucht museum door. Deze extra brede uitgang bleek echter niet geschikt voor Alex en zo hing ik er letterlijk tussen, mijn voorkant omhoog en de achterwielen op de grond. Ik werd wel snel geholpen en de schade (kussen kapot getrokken door het poortje) werd netjes genoteerd en gefotografeerd. Het zal mij ook weer niet gebeuren…

Gestoord

Gelukkig trof ik gisteren een snelle monteur die mij op tijd weer naar huis hielp voor mijn afspraak. Het leven van een roller gaat ook niet altijd over rozen, de doorns komen weleens in je wiel. Ik ben dankbaar dat er een storingsdienst bestaat, die je vakkundig en snel weer op weg helpt (en ach, een wachtkamer in de zon is zo gek nog niet).

Sociaal

Het gesprek met de studenten was top, ze zoeken echt naar een mooie oplossing en zijn niet zoals ergens geroepen werd slechts commercieel geïnteresseerd. Het zijn jongens die graag een sociaal verantwoord project wilden starten. Dankzij jullie hulp door de enquête in te vullen hebben ze een goed inzicht gekregen in het probleem. Ik blijf ze ondersteunen door mee te denken en straks te helpen met de testfase, als je hiervoor interesse hebt hoor ik dat graag, dan zorg ik dat ik je in contact kan brengen.

Uitgerust

Een zinnige dag dus, vandaag in rustmodus (lekker buiten liggen met mijn e-reader). Morgen wacht een drukke dag; naar de Fantasy Fair (mooie tas voor gemaakt), heb er zin in!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s