DAPR

Hoe vaak koop ik kleding die ik eigenlijk niet draag, omdat het letterlijk niet lekker zit of in mijn geval ligt? Heel eerlijk, qua comfort is mijn trainingsbroek favoriet, maar het oog wil ook wat. Ik wil er graag een beetje leuk bijliggen, bijzitten, hip en comfortabel. Maar hip zit zo vaak niet lekker, het knelt, heeft drukpunten, ritsen op onmogelijke plekken of knopen die mijn vingers niet open of dicht krijgen.

Nu mankeer ik natuurlijk nogal wat, het zijn niet slechts mijn benen die niet goed functioneren, ook mijn schouders, polsen en vingers zijn gevoelig. Ik kan geen druk hebben op mijn ellebogen, geen drukpunten op mijn rug, knopen zijn lastig, net als ritsen en het mag niet te strak want dan krijg ik het niet aan.

Hoe mooi zou het zijn als wij niet langer compromissen zouden hoeven sluiten, maar gewoon konden kiezen uit een lijn hippe, comfortabele kleding. Mooie jurkjes, zonder problemen, fijne truien, alles makkelijk aan en uit te trekken. Fijne stoffen, die warmte afvoeren in de zomer en vasthouden in de winter. Als zelf maken geen optie is (vanwege in mijn geval twee linker handen) en je in de winkel gewoon niet slaagt. Hoe fijn zou dat zijn?

Ik geef toe, het klinkt als een utopie, maar soms heeft het universum plannen met je en kom je via via iemand tegen. De kledingkeuze is beperkt; er zijn een stuk of wat aangepaste mogelijkheden, vooral qua broeken, maar niet voor het complete plaatje. Ik ben blij en trots dat ik in dat opzicht een beetje mag gaan helpen! Geen zorgen, mijn twee linkerhanden gaan geen kleding maken, maar mijn enthousiaste hoofd mag wel mee gaan denken. Ideeën aandragen kan ik als geen ander, maar hoe fijn is het als je zelf ook mee kan denken? Hoe fijn is het als er ook echt een maatschappelijk plan achter hangt?

Meet Daphne, de vrouw achter ‘DAPR Fashion’ haar missie? ‘Iedereen verdient het zich gezien en gewaardeerd te voelen’! Ook in mijn rolstoel wil ik er leuk uitzien, zelfs als ik gewoon thuis lig wil ik dat. Er leuk uitzien helpt, dus ik zeg kom maar op met comfortabel en leuk! Daarom doe ik een oproep, wat zou jij nou graag zien in jouw kledingkast, waar moet het aan voldoen, wat zijn do’s en wat zijn don’ts? Ik fungeer als ‘testkneus’, breng verslag uit als heuse stylist (weer een stiekeme droom die uitkomt), probeer een klein steentje bij te dragen aan een comfortabele en trendy toekomst.

Wil jij ons helpen? Laat ons weten waar jouw perfecte kledingstuk aan moet voldoen, wat zou jouw leven op dit front makkelijker maken. Wat mis jij in jouw garderobe? Stuur me een Pb en Daphne en ik doen er iets mee!

Meer informatie over Daphne en haar werk vind je op http://www.daprfashion.nl.

One thought on “DAPR

  1. Een chique joggingsuit/overal die aan de voorzijde sluit… leuke hippe print…. bijvoorbeeld zwart fluweel met van die geprinte mk kettingen in goud geprint :)))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s