Groen licht

welkomindewereldvaneenkneus.files.wordpress.com/2020/02/blog-opleiding-.m4a

Vanmorgen hebben we onze intake gehad met ‘Dogs 4 help’. Jacqueline en Wendy gaan ons helpen Lewis op te leiden tot hulphond. Lewis vond het allemaal wel prima, ging eerst rustig liggen slapen en daarna heeft Wendy ons vast wat kleine dingen geleerd. Ook kregen we een demonstratie van haar en hulphond Jip. Het is geweldig om hen samen aan het werk te zien!

Donderdag gaan we starten, onze eerste ‘echte’ les! Lewis krijgt een ‘hulphond in opleiding’ dekje en mag dan ook overal mee naartoe. Ik ben ontzettend dankbaar dat we kunnen en mogen beginnen! Lewis is slim en behulpzaam, hij pikt de dingen snel op, ik heb er zoveel zin in met hem aan de slag te gaan!

Wil dit zeggen dat we onze pup gaan overvragen? Nee! Voor Lewis is het spelen, geen werken. Alles is toegespitst op zijn leeftijd en mogelijkheden. Wij leren kijken naar het gedrag en leren zo goed om te gaan met hem. Daarnaast leert hij de basis en werken we van daaruit verder. Ik vind dit een ontzettend mooie manier van opleiden. Daarnaast leer ik hoe ik mijn energie en mijn mogelijkheden het beste in kan zetten. Ik heb veel vertrouwen in dit traject!

Financieel zijn we er nog niet. We hebben gelukkig een mooi bedrag gedoneerd gekregen en kunnen zo wel alvast beginnen, maar er is nog meer nodig om de opleiding te voltooien. Denk niet dat ik ondankbaar ben als ik de geef link blijf delen, het is nodig om de opleiding van Lewis te voltooien. Dus de vraag blijft of je mij wilt helpen. Ik deel natuurlijk hier alle vorderingen, zodat je zelf kunt meelezen hoe het verloopt en waar je mij mee helpt!

Dank dat jullie dit mogelijk maken!

‪https://www.geef.nl/nl/actie/hulphond-lewis/donateurs‬

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s