King of the world

Jawel, ik voel me een beetje als Leonardo di Caprio op de boeg van de (toen nog gewoon varende) Titanic met Lewis aan mijn zijde. ‘King of the world’, Queen in mijn geval, al heeft een Koning denk ik toch net ietsje meer aanzien. Lewis is zeker een ‘King of the world’! Zo hoop ik althans dat hij zich voelt, omdat hij dat verdient.

Ik heb iets leuks kunnen regelen voor een van jullie, voor jullie (hulp)hond! Gister kwam ik op de Instagram pagina van ‘My majestic pet’ terecht (www.instagram.com/mymajesticpet). Onwijs leuke portretten van huisdieren in het jasje van een Koning, Hertog en meer van deze hoge dames en heren figuren. Ik dacht direct aan hoe leuk het zou zijn een van onze (hulp)honden eens in het zonnetje zetten en heb dus brutaal als ik ben contact opgenomen. Of ik een blog mocht schrijven en een foto weg mocht geven en dat mocht!

Heel even schoot door mijn hoofd dat zo’n foto van Koning Lewis de eerste ook echt geweldig zou zijn, maar ik heb laatst al een geweldige tekening gewonnen en ben dus al een heel gelukkige winnaar (resultaat volgt als die klaar is) en heel eerlijk? Zoiets leuks weg kunnen geven is eigenlijk nog veel leuker. Iemand blij maken is toch ontzettend gaaf!

Dus… rappapa wil jij een afdruk van 40×60 cm winnen met jouw grootste steun en toeverlaat in de rol van Koning Leonidas? Een beeld dat laat zien hoe jij jouw viervoeter écht ziet? Reageer dan onder dit bericht met een foto van hem of haar. Liefst eentje van jullie samen, gewoon omdat ik dat leuk vind. Laat me weten waarom jouw hond zo geweldig is en dan trek ik zaterdag rond 12 uur een winnaar of winnares.

Ken je iemand die je dit gunt, tag hem of haar dan even. Ik vind het zo ontzettend leuk om zo’n leuk cadeau weg te mogen geven!

Je moet wel even een leuke foto maken van het eindresultaat met jouw hond als bedankje aan ‘mymajesticpet’ als het klaar is, dan deelnam natuurlijk even het ongetwijfeld mooie resultaat!

Dank ‘mymajesticpet’ en kom maar op met jullie mooie foto’s en verhalen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s